Sherco Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey guys, Gutting to see the old form is gone that is heart breaking. Is there any links to any of the info ? guess not .

I have a issue with my charging system i cant work out. I am only getting 12.4 V at the battery while running, i have checked the stator resistance and get a some what stable .3 - 4 Ω and there is no shorting to ground. i have also done a Diode test on the Regulator and that also seems fine no leakage and a solid .5 V in the open direction.
I can't find any broken wires or loose connections. It seems like that is the whole system ??? anyone got any feed back ?
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Hey guys, Gutting to see the old form is gone that is heart breaking. Is there any links to any of the info ? guess not .

I have a issue with my charging system i cant work out. I am only getting 12.4 V at the battery while running, i have checked the stator resistance and get a some what stable .3 - 4 Ω and there is no shorting to ground. i have also done a Diode test on the Regulator and that also seems fine no leakage and a solid .5 V in the open direction.
I can't find any broken wires or loose connections. It seems like that is the whole system ??? anyone got any feed back ?
I'd be thinking you should get about 13.4 Volts @ battery, my V regulator was cooked @ 123hrs which seems to be about the time they die if they are going to die, :( Just wondering how many hrs you have done ?
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
I have 350H with this bike.I buy a new regulator because the old is bad(the triristor TYN 616 is fire).When I found this Tiristor I make this old regulator but now I have a new model regulator.Thanks for info Briansmale1953
 
1 - 4 of 4 Posts
Top